ЗА ФИРМАТА
 

"ЗARKO-90" ЕООД започва дейността си през 1994 г. с производството на алуминиева дограма, а от 1999 г. произвежда PVC дограма. От 2000 г. Специализира и във производството на стъклопакети. През 2007 г. фирмата закупува линия за изработка на PVC дограма.

"ЗАРКО-90" ЕООД разполага със собствена производствена база в град Лозница на 2 500 кв.м. застроена площ и включва следните напълно оборудвани звена:

  • Цех за алуминиева дограма;
  • Цех за PVC дограма;
  • Цех за стъклопакети.

Монтажните групи са екипирани с най-съвременни уреди, инструменти и собствен специализиран транспорт.

За качеството на продукцията определящи са избраните системи PVC дограма - WEISS PROFIL, които се характеризират с надеждност, фунционалност и разнообразие от профили и цветова гама. Системите WEISS (WP) профил са с европейски облик, създадени по последните австрийски технологии, но изработени в България с качествени машини и суровини. WP е награден с 2 златни медала на Международния Пловдивски Панаир, което е доказателство и признание за високо качество.

"ЗАРКО-90" ЕООД изпълнява поетите срокове, спазва стриктно желанията на клиента за изработка, доставка и монтаж. Фирмата работи в тясно сътрудничество със заводите производители на профили, което позволява договаряне на специални отстъпки за крупни обекти.

През 2007 г. компанията въведе нов софтуерен продукт, специално разработен за нуждите на фирмата, чрез който се координират всички работни процеси - от оферта, взимане на размери, обработка и логистика до производство и монтаж. Целия екип на фирмата занапред ще подобрява качеството, защото клиентът е на първо място за нас. Клиентите могат да се доверят на нашия професионализъм, труд и качествени резултати.